För studenter

Välkommen att bygga din framtid tillsammans med oss! 

Traineeprogram

Vissa år genomför vi ett traineeprogram. Som trainee inom Heidelberg Materials får du göra en spännande resa inom våra olika verksamheter och får ovärderliga kunskaper på köpet.

Vi handplockar våra traineer direkt från tekniska universitet och högskolor till programmet som pågår i 18 månader. Du är knuten till en viss enhet och praktiserar under programmet både inom den egna enheten och inom andra enheter.

Examensarbete

Examensarbete är ett bra sätt att komma nära vår verksamhet inom ett visst område. Samtidigt får vi chans att lära känna dig. Du har möjlighet att ansöka om ex-jobb under "Lediga jobb"

Om du har en egen idé om ett ämne som kan vara av nytta för vår verksamhet så är du varmt välkommen att höra av dig och presentera denna.

Praktik

Vi anlitar löpande praktikanter från yrkesutbildningar i närområdet till våra fabriker. I övrigt tar vi emot praktikanter till våra verksamheter i mån av tid och resurser. Ta kontakt med den enhet du är intresserad av att praktisera på, och beskriv ditt tänkta ämnesområde så väl som möjligt samt dina förväntningar på praktiken.

Sommarjobb

Vissa av våra fabriker erbjuder flera möjligheter till sommarjobb. Kontakta den enhet du är intresserad av för mer information.

En person vid ett skrivbord med dator.

Vi strävar efter att erbjuda intressanta karriärvägar och goda arbetsvillkor.

Medarbetarutveckling

Vi erbjuder våra medarbetare möjlighet att delta i projekt med Ingenjörer utan gränser.

Om vårt samarbete med Ingenjörer utan gränser